Köpvillkor
Välkommen att handla från XPREZZO. Vi säkerställer en trygg och säker e-handel bland annat genom att till fullo uppfylla de regler som finns i konsumentköplagen för privatkonsumenter och i köplagen för företag. En sammanfattning av våra specifika köp- & leveransvillkor finner du här nedan.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor exklusive frakt. Kunden kan själv välja om priserna skall presenteras med eller utan moms.

Beställning
Beställningar kan utföras via vår webbutik www.xprezzo.se eller via e-post, telefon. Beställningar som utan medgivande görs i annan persons namn och som medför ekonomisk eller annan skada för XPREZZO polisanmäles.

Betalningsalternativ

Faktura
Fakturering direkt från BEACO erbjuds till kreditgodkända aktiebolag, offentliga organisationer och myndigheter. Vid fakturering skickas fakturan direkt från oss med vanligtvis 14 dagars netto. Vi förbehåller oss rätten att kreditpröva kunden och ev. meddela andra betalningsvillkor om detta är erfoderligt.

Kortbetalning
Betalning med Visa eller MasterCard.

Internetbank
Betalning via internetbank (Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB).

Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg till vårt bankgiro. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-post hur du går tillväga, räkna med någon dags extra leveranstid vid förskottsbetalning.

Ändring och avbeställning

Ändringar av order är möjliga så länge godset ej skickats. Du som kund är i de fall avbokning inte skett i tid, skyldig att motta försändelsen, och kan sedan i tillämpliga fall använda “Ångerrätten”. Avbeställning av beställningsvara, vilken köpts in speciellt för kundens räkning är inte möjlig.